fbpx

Tel – 0488 487 460
Email – info@lec-energysolutions.be

Airco installateur Rupelmonde

Op zoek naar een airco installateur Rupelmonde, wij komen GRATIS ter plaatse voor uw offerte AIRCO

Airco installateur Rupelmonde

We hebben het allemaal gemerkt, onze zomers worden de laatste jaren steeds warmer. Ook het KMI heeft dit opgemerkt. Maar liefst 3 hittegolven in 2020. Het voorbije decennium was het warmste ooit. Lees meer hier. En het is niet enkel bij ons in België, ook de rest van Europa kreunt al jaren onder zomers met meerdere hittegolven. Het is dus niet verwonderlijk dat airco plaatsen aan populariteit wint in Europa. 

LEC ENERGY SOLUTIONS is een gevestigde installateur airco in HammeGevestigd in Kaaldries 91B te Hamme en een team van 6 monteurs, zelfwerkende zaakvoerder Raphaël en meewerkende echtgenote Mieke is LEC ENERGY SOLUTIONS uw aanspreekpunt voor al uw airco offerte vragen. 

airco plaatsen antwerpen
Koeltechnieken Waasland

Uw lokale airco installateur uit Rupelmonde

DAIKIN - HITACHI - HISENSE - MIDEA - TOSHIBA

Zaakvoerder Raphaël Lerno heeft acht jaar ervaring bij Daikin airco als Europees service technieker, verkoop van airco residentieelsplit aircomulti split airco, commerciële airco voor kantoren, airco voor winkelruimtes, VRF airco en VRV airco. Daarenboven heeft Raphaël Lerno ruime ervaring in de selectie van lucht water warmtepompen.

LEC ENERGY SOLUTIONS is een gevestigde installateur airco en warmtepomp in HammeGevestigd in Kaaldries 91B te Hamme en een team van 6 monteurs, zelfwerkende zaakvoerder Raphaël en meewerkende echtgenote Mieke is LEC ENERGY SOLUTIONS uw aanspreekpunt voor al uw airco vragen

Verschillende aircomerken

Wij zijn van mening dat elk airco merk zijn unieke eigenschappen heeft. Daarom kiezen wij resoluut om te werken met verschillende merken airco. Zo heeft Daikin een prachtig wandmodelDaikin Stylish aircoHisense airco heeft op zijn beurt de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Midea heeft op zijn beurt de Midea breezeless aircoToshiba airco op zijn beurt komt deze zomer op de markt met een wandmodel met een textiel bekleding die je zelf een kleurtje kan geven. 

Maak met ons een afspraak en wij komen bij u langs om u advies te geven over jouw specifieke situatie en welk airco systeem het meeste geschikt is voor jouw woning. 

split airco met buitenunit daikin

Ruime ervaring in airco en koeltechnieken

Daikin | Hitachi | Hisense | Airco | Warmtepomp | koeltechniek | Installatietechniek

Afgestudeerd als industrieel ingenieur begonnen bij Daikin Europe te Oostende als Service Engineer. Na 4 jaar lonkte een carrière in de commerciële kant van het verhaal en een 4 jarige carrière bij Daikin airconditioning België was het gevolg. Door in aanraking te komen met verschillende airco installateurs groeide de passie voor installatietechnieken airco maar ook installatietechnieken warmtepomp. Wat volgde was een belangrijke leerschool bij twee koeltechnische bedrijven. Door gemotiveerde airco monteurs en techniekers werd ‘de stiel’ geleerd en groeide ook de passie voor de installatie van airco en warmtepomp. Daarna verliep het traject langs de BENELUX invoerder van Hitachi Hisense airconditioning. Een wereld van innovatie kwam tevoorschijn en de liefde voor Hitachi en Hisense groeide.

Airco installateur Rupelmonde

Zaakvoerder Raphaël Lerno heeft acht jaar ervaring bij Daikin airco als Europees service technieker, verkoop van airco residentieel, split aircomulti split airco, commerciële airco voor kantoren, airco voor winkelruimtes, VRF airco en VRV airco. Daarenboven heeft Raphaël Lerno ruime ervaring in de selectie van lucht water warmtepompen Altherma Daikin en Hitachi Yutaki.

airco plaatsen bazel

Airco zonder buitenunit

Naast split aircomulti split airco, VRF en VRV airco plaatst LEC Energy Solutions airco uit Hamme ook airco zonder buitenunit van het merk Innova

Warmtepomp installateur Rupelmonde

Naast airco is LEC Energy Solutions ook RESCERT ERKENDE warmtepomp installateurEen split airco, multi split airco zijn in weze altijd warmtepompen omdat deze kunnen verwarmen. Omwille van de opgedane ervaring bij Daikin kan de zaakvoerder Raphaël rekenen op een ruimte kennis aangaande selectie van lucht water warmtepompen

RESCERT CERTIFICAAT WARMTEPOMP

Design airco

Omdat wij verschillende aircomerken verdelen kunnen we voor elk klant een oplossing aanbieden. Van Daikin Stylish tot Toshiba Haori, wij hebben het in het gamma! Een windfree toestel? Dat kan ook met Midea Breezeless

Wij stellen u met plezier onze aircomerken voor..

Airco installateur Rupelmonde
Onze airconditioning merken

Elk airco merk heeft zijn voordelen, unieke technieken maar ook hun beperkingen. Laat u begeleiden door LEC Energy Solutions uit Hamme voor het juiste type airco materiaal / merk voor uw airconditioning offerte.

Koeltechnieken Waasland
Daikin Airco

Daikin Airco installateur Rupelmonde

De beste leerling van de klas

Daikin is het merk dat altijd de nieuwste technologieën op de markt brengt. Denk maar aan de hybride warmtepomp, het design wandmodel Nexura, het nieuwe vloermodel Daikin Perfera en het koelsysteem voor winkels Conveni-Pack. Daikin is een Belgisch product met zijn vestiging in Oostende, goed voor zo een 2000 werknemers. 

Hitachi Airco installateur
Hitachi Airco

Hitachi Airco installateur Rupelmonde

De nobele Japaner

Hitachi is een stabiele airco fabrikant. Maakt sinds jaar en dag betrouwbare airconditioning systemen. Hij maakt niet zoveel reclame als de beste leerling van de klas, maar je kan perfect op hem vertrouwen. Met zijn Yutaki lucht water warmtepomp treedt hij sinds 2010 ook de markt binnen van verwarming met warmtepompen. Sinds 2019 is Hitachi Yutaki ook het enige airco merk met de prestigeuze KIWA certificaat

Hisense Airco installateur
Hisense Airco

Hisense Airco installateur Rupelmonde

De sportieveling

Hisense airconditioning maakt al sinds 2002 het huiswerk van Hitachi. Sinds 2015 zijn ze ook onder hun merk Hisense op de Benelux markt actief. Hisense maakt split airco, multi split airco, VRF airco. Wil je een airco lucht lucht warmtepomp is deze een goede keuze. Hisense is aan enorme opmars bezig wereldwijd, zo is hij één van de hoofdsponsors voor het aankomende EK2020.

Koeltechnieken Waasland
Toshiba Airco

Toshiba Airco installateur Rupelmonde

Design in uw eigen kleedje

Toshiba airco maakt in 2021 zijn intrede met een nieuw concept in de aircowereld. Het Toshiba designmodel Haori. Dit design wand model kan je zelf voorzien van een stof met jouw gewenst kleur

midea arctic lucht water warmtepomp
Midea airco

Midea Airco installateur Rupelmonde

Airco zonder wind

Midea airco verraste vriend en vijand in 2020 met zijn uniek windfree conceptbreezeless aircoMidea Breezeless is de innovatieve airconditioner die speciaal is ontworpen om maximaal comfort te bieden zonder de vervelende luchtstromen die typisch zijn voor conventionele airconditioners

Onze airco referenties in Rupelmonde

Verwezenlijke installatie in Rupelmonde in 2020
0

LEC ENERGY SOLUTIONS is dé referentie als het komt op airco installaties in Hamme. Het vorige jaar bleek dit duidelijk door de verkoop van 41 airco installaties in Rupelmonde. Van een multi split, tot een single split alsook een lucht water warmtepomp. Zo is LEC Energy Solutions snel uitgegroeid tot een gezonde KMO met 6 monteurs. 

VRAAG HIER UW GRATIS AIRCO OFFERTE AAN

Stuur ons een bericht